Wat doen wij

OK-Service

 

Wie en wat is OK-Service en wat kunnen wij u bieden?

OK-Service biedt diensten op het gebied van administratieve en personele ondersteuning aan waarbij u als afnemer de mogelijkheid heeft te kiezen voor een abonnement met een vast tarief per periode of om de werkzaamheden op uurbasis te laten verrichten.            Ook kunt u er voor kiezen dat de werkzaamheden op uw eigen locatie worden gedaan.

We bieden een duidelijk omschreven takenpakket tegen een vaste prijs, u weet dus precies wat u van ons kunt verwachten tegen welke prijs, dus geen onaangename verrassingen e/o extra facturen.

Omdat OK-Service zowel de administratieve als personele dienstverlening in het pakket heeft, kunnen we u ook oplossingen aanbieden op beide terreinen want we weten hoe lastig het is om de juiste man/vrouw op de juiste plaats te krijgen.                                          Naast persoonlijke inzet kunnen we ook zorgen voor personele ondersteuning op interim, uitzend of detacheringsbasis en desgewenst het werving & selectie traject voor onze rekening nemen.

Verder kunnen wij u coachen, begeleiden en ondersteunen zodat u zelf (een deel van) uw eigen administratie kunt voeren waardoor u kosten bespaart en meer inzicht in de cijfermatige kant van uw bedrijf krijgt.

Naast deze zakelijke coaching bieden wij ook een persoonlijke coaching aan, hierbij leren we medewerkers omgaan met het boekhoudpakket, de gangbare computerprogramma´s, geven tips voor sollicitatiegesprekken en bieden bij sollicitatiebrieven.

Naast de zakelijke en persoonlijke coaching kunnen we hulp bieden bij re-integratie-projecten, ontslagprocedures, de transitie- of ontslagvergoeding en budgetteren.

Door samenwerking gaat onze gezamenlijke expertise verder dan alleen de verwerking en controle van administraties en kunnen wij ook aanbiedingen doen om uw organisatie door te lichten op het gebied van structuur, processen en stromingen binnen de administraties.
Pakketinrichting, begeleiding bij bedrijfsovername e/o bedrijfsbeëindiging behoren ook tot de mogelijkheden.

De geografische ligging van het kantoor in Roosendaal biedt de mogelijkheid op eenvoudige wijze zowel de markt in Noord-Brabant als die in Zuid-Holland of Zeeland te  kunnen bedienen.

 

Administratieve ondersteuning

Wat kan OK-Service u bieden aan administratieve ondersteuning?

Naast de verzorging van uw financiële administratie van A tot Z, inclusief de bijbehorende aangiftes en overzichten kunnen wij u ook leren om (een deel van) deze werkzaamheden zelf te doen.
Zo kunt u er voor kiezen zelf uw facturen te maken of uw kasboek bij te houden maar u kunt dit net zover doorvoeren als u zelf wenst, zelfs zover dat wij uiteindelijk alleen nog de controles voor u doen en uw jaarrekening opmaken.

De salarisadministratie is door de jaren heen een vrij complexe materie geworden welke wij voor u kunnen verzorgen. Gezien de complexiteit adviseren wij u dit niet zelf te doen tenzij u natuurlijk ervaring heeft. Wel is het mogelijk een deel van deze werkzaamheden op u te nemen, denk hierbij aan de losse maandelijkse mutaties als declaraties.
Verzorgen wij de salarisadministratie voor u dan ontvangt u de salarisstroken en alle benodigde overzichten (fysiek of digitaal via een eigen inlog) van ons zodat u tijdig de betalingen aan uw medewerkers kunt doen (los of via een SEPA-bestand) en uw verplichting tot het indienen van de aangiften en afdrachten in het kader van de Loonheffing kunt voldoen.
Ook pensioenregelingen, CAO gebonden of anderszins, kunnen in het pakket worden opgenomen evenals eventueel aanwezige werknemers verzekeringen en speciale regelingen zoals bijvoorbeeld de werkkostenregeling, vitaliteitsregeling, pensioensparen, auto van de zaak e.d.

 

Personele ondersteuning

Wat kan OK-Service voor u betekenen op het gebied van personele ondersteuning?

Wij kunnen u interim medewerkers aanbieden met een ruime ervaring op hun vakgebied om ter plaatse werkzaamheden te verrichten. Verder zijn er enkele zzp-ers op freelance basis met ons kantoor verbonden waar u een beroep op kunt doen. Eventueel kunnen wij voor u bemiddelen of middels een werving & selectie procedure medewerkers voor u zoeken om bij u in dienst treden.

Naast voornoemde diensten werken wij samen met enkele externe partijen waar we een beroep op kunnen doen bij specifieke problemen.

Ook het uitzend- en detacheringsgedeelte is zo ingericht dat wij dienstverlening op maat kunnen bieden terwijl uw bedrijfsvoering volledig flexibel kan zijn.
We zijn NEN-4400-1-gecertificeerd en lid van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) waardoor we altijd moeten voldoen aan zeer hoge kwaliteitseisen en daarmee is de kwaliteit aan u gewaarborgd.