Wie zijn wij

Mijn naam is Marian Oort, ik ben geboren in Dordrecht.
Na een carrière in het bank en verzekeringswezen ben al vele jaren werkzaam in de financieel – administratieve sector, in loondienst en sinds 1994 ook als zelfstandige.
Waar het werk eerst voornamelijk de financiële administratie betrof kwam daar al snel de salarisadministratie bij welke weer opgevolgd of aangevuld werd door het opmaken van bedrijfsplannen en een stukje coaching en begeleiding van met name startende ondernemers.
Dit laatste zeker nadat begin 2011 het besluit was genomen om volledig voor mezelf te gaan werken.

Toen dat besluit eenmaal genomen was kon ook de zoektocht naar een kantoor van start gaan wat al vrij snel gevonden werd aan de Borchwerf in Roosendaal, van hieruit werkte ik in eerste instantie 2-3 dagen per week bij en met klanten uit Noord-Brabant en de andere dagen was dat vanuit het thuiskantoor in Zeeuws-Vlaanderen. In de loop van 2012 is dit verschoven omdat het werk in het Brabantse meer geworden was en dat heeft weer geresulteerd in een nieuw kantoor in Roosendaal in 2013.

Uiteraard kun je niet zonder een goede naam en tijdens onze brainstorm viel regelmatig het woord oké, dat in combinatie met waar je voor staat leverde: OK-Service.
Een korte, krachtige en gemakkelijk te onthouden naam die staat voor transparantie, duidelijke afspraken en goede service.

Uiteraard kan OK-Service niet zonder een goed team.
Binnenkort zullen we hier onze andere teamleden aan u voorstellen.